Insecticide 2000 Utántöltő 5L

Insecticide 2000 Utántöltő 5L

25 590 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Insecticide 2000 rovarölő permet utántöltő (5000 ml)

25 590 Ft
Raktáron
irány a bolt »
okosgazdi.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 25 590 Ft

Termékleírás
Felhasználási területek: Háztartásban, konyhában, éléskamrában, hálószobában csótány, hangya, ágyi poloska, bolha, ruhatárakban, szőnyegraktárakban molyfélék, élelmiszeripari üzemekben (malmok, pékségek, raktárak) szállodákban és éttermekben is fenti kártevők ellen.
Állattartásban bolhák, tetvek és atkák ellen (macskákra sem mérgező).

Előnyei: A felületek 20%-át kell bepermetezni, szagtalansága miatt a lakásokat, szállodai szobákat nem kell egyetlen óráig sem kiüríteni.

Óvórendszabályok: Élelmiszerre közvetlenül nem permetezhető, terhes nők és gyermekek jelenlétében ne használjuk, a permetet ne lélegezzük be!

Az Insecticide 2000 rovarirtó leírása
Új tartós hatású rovarölőszer a háztartásban, vendéglátóiparban, élelmiszeriparban.

Gyors hatás a rovarok, pl. hangyák, csótányok, ágyi poloska, ezüstös pikkelyke, svábbogarak, molyok, tetvek, bolhák, kullancsok stb. ellen.
Emberre és állatokra a szakszerű alkalmazás mellett veszélytelen.
Minősítése: szabadforgalmú irtószer.
Hatóanyaga: 0,25% permetrin

Használati utasítás
Zárt térben rejtett életmódú rovarok (pl. csótány, ágyi poloska, hangya, ezüstös pikkelyke, ruhamoly, bolha stb. ) irtására.
Használat előtt alaposan fel kell rázni!

A rovarirtó szórófejét forgatással nyissuk ki és a pisztollyal a finom ködpermetet a rovarok búvó, - és tartózkodási helyeire célzottan juttassuk ki úgy, hogy a felület egyenletesen kissé nedves legyen. A flakont a kezelendő felülettől kb. 30 cm távolságra tartsuk!

Csótányok irtásakor a szeméttároló, mosogató, mosdókagyló, fürdőkád, WC környékét, ágyi poloska irtásakor a padló, - és falréseket, ajtórepedéseket, ágyneműtartót és a képek hátoldalát kezeljük. Egyéb rovarok megjelenésekor azok előfordulási helyeit permetezzük.
Ruhamoly irtásakor a szekrény és a fiók belső felületére juttassuk a permetlevet.
A rovarirtó permet a felületeken nyomot nem hagy. A permettel érintkezve a rovarok 2-3 héten keresztül folyamatosan elpusztulnak. Amennyiben továbbra is rovarok előfordulását észleljük, úgy a kezelést ismételjük meg.

Figyelmeztetés: Ügyeljünk arra, hogy a permet élelmiszerre, evőeszközre, gyermekjátékra ne kerüljön. Permetezés után meleg szappanos vízzel kezet kell mosni. Élelmiszertől elkülönítve, gyermekek által hozzá nem férhető helyen tárolandó. Gyermekek az irtószert nem kezelhetik!

Tárolás: eredeti csomagolásban, fénytől védve 0 Co feletti hőmérsékleten.
Eltarthatóság: a gyártástól számított 5 évig.
Csomagolás: 250, 500, 1000 ml térfogattal szórófejjel ellátott műa. flakon, 500, 1000 ml térfogattal utántöltő műa. flakon, 5, 10 és 20 literes műanyag kanna.
A szer halakra ártalmas.
Eltarthatóság: eredeti csomagolásban 0-30 Co között 5 év.
Eng. sz. : OTH 3755-3/2008
Gyártja: Hofer & Co GmbH Ausztria



Így is ismerheti: 2000 Utántöltő 5 L, 2000Utántöltő5L

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.